Gepubliceerd op
30-08-2020
Dienst
Marketing
geschreven door
Fame Media

01. Wat is het doel van online marketing?

Het doel van online marketing is om uw producten of diensten te verkopen door internetgebruikers te beïnvloeden. Dat kan via allerlei vormen. Het vinden van de juiste kanaal en vorm hangt sterk af van het doel van uw organisatie.

FAME Media beschikt over experts op het gebied van marketing. Samen met u kunnen wij door middel van online marketing uw organisatie tillen naar een succesvol level. Er zijn verschillende soorten type marketing die gebruikt kunnen worden. Vooraf wordt er geanalyseerd welke vorm van marketing het best bij uw organisatie past. Denk hierbij aan Search Engine Advertising , Search Engine Optimization, Facebook- en YouTube advertenties.

02. Ons Marketingproces

Internetmarketing of online marketing is een vorm van marketing van producten en diensten via internet. Online marketing omvat internetreclame, maar evengoed minder directe vormen van marketing, zoals zoekmachinemarketingaffiliate marketinge-mailmarketingcontentmarketingvirale marketing en marketing via sociale media. De laatste jaren is reclame en marketing via het internet uitgegroeid tot de grootste reclamemarkt.

Twee belangrijke pijlers van de hedendaagse online marketing zijn: zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachinemarketing (SEA). Met SEO wordt een website geoptimaliseerd om vindbaar te zijn in het organische (onbetaalde) gedeelte van de zoekmachines. Met SEA worden de betaalde kanalen van de zoekmachines benut, zoals: Google AdwordsBing Advertising en Google Shopping.

03. Perfecte Resultaten

Marketing is het vakgebied dat zich bezighoudt met het overbrengen van de waarde van een merk, product of dienst aan de markt, met het doel om zo veel mogelijk van de betreffende producten of diensten te verkopen. Marketingactiviteiten kunnen zowel gericht zijn op het vergroten van de naamsbekendheid en een goed imago als het aanzetten tot concrete actie en het genereren van omzet.

Marketing kan zowel gericht zijn op het verwerven van nieuwe klanten als het opbouwen en onderhouden van klantrelaties gericht op herhalingsaankopen. Het versterken van het merk en de naamsbekendheid onder een groot publiek noemen we ook wel above the line marketing. Het gericht aanspreken van consumenten om omzet te genereren wordt below the line marketing genoemd.

Uw bedrijf laten groeien

Direct Starten!